Make your own free website on Tripod.com


Editie 2003

Vrijdag 25 juli vanaf 19 uur: BARBECUE Voor iedereen die zin heeft in een totaal door de KLJ verzorgde barbecue aan een democratische prijs, dus ook voor niet-leden. Inschrijven kan bij alle bestuursleden tot ten laatste 18 juli. We vragen slechts 10 euro voor een volwassene (4stukken vlees) en 5 euro voor kinderen jongeren dan 14 jaar (2 stukken vlees). Hopelijk kunnen we u hier allen verwelkomen.
Vrijdag 25 juli vanaf 23 uur: Gratis optreden van MARINA WALLY LIVE Gratis optreden van de uit "Wally's wereld" bekende tv-artiest uit het naburige Zelzate. Voor dit optreden met ambiance van de bovenste plank verwachten we iedereen in de feesttent in de Stroomstraat. GRATIS INKOM!!!
Vrijdag 25 juli vanaf 24 uur: DJ-CONTEST Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren we een DJ-contest. De jury bestaat uit ervaren personen zoals: Marina Wally, DJ Jasper Beyst,... Wie handig is met mengpanelen, intro's en ambiance kan zich inschrijven bij Nathalie Debruyne (0474679036). De winnaar wint een waardebon van 75 euro bij Crisca en krijgt de eer om de warming-up van het Zwijntjesbal te mogen draaien. Tweede en derde prijs zijn eveneens waardebonnen. Wij zorgen voor alles, behalve voor de muziek...
Zaterdag 26 juli vanaf 21 uur: ZWIJNTJESOPENLUCHTBAL Net als de vorige jaren voorzien we als topactiviteit van het weekend ons "Zwijntjesopenluchtbal". Dit staat sinds jaren voor een ganse avond swingen en dansen op de hits van vroeger en nu met hulp van STUDIO 2000 en hun mega-lichtinstallatie. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij onze bestuursleden en bij Stijn in cafť 't Evenwicht. VVK: 4 euro - ADK: 5 euro
Editie 2002

"Het leek meer een festival dan een fuif", deze uitspraak kregen we kort na onze fuif van de DJ. Eigenlijk zat hij er niet ver naast want behalve de optredens was het wel een festival. Na een dag waar maar één thema cetraal stond namelijk "'t is veel te warm" konden we op onze fuif toch nog 1100 personen verwelkomen. Ondanks de nodige voorzieneingen om de tenten af te koelen bleef het stikend warm!! Op de onderstaande foto's geven we een sfeerbeeld maar het is onmogelijk een beeld te scheppen van de volledig fuif. Hopelijk mogen we jullie volgend jaar terug verwelkomen op onze fuif.
 Editie 2001


Het was een zwoele zondagavond, het sportfeest in Lembeke was net achter de rug en we hadden geluk want de wind zat goed zodat we ook iets van de Ballonmeeting in Eeklo te zien kregen.
In het begin bleef het rustig onder de zeilen van de tent maar buiten was het des te drukker. Gelukkig hadden we terug de hulp van studio 2000 ingeroepen zodanig dat door de muziek het volk enigsinds de tent binnendrong. In primeur werden de machtige ventilatoren van de DJ in de tent geÔnstalleerd zij konden voor enige verfrissing zorgen. Aan drank was er geen tekort je kon maar liefst aan vier togen aanschuiven, hiervoor moest je wel een zuipkaart hebben, dit was niet zo evident want toevalig was de stand die ze verkocht helemaal achteraan in de tent geplaatst. Als je je nog altijd niets herinnert kan onze affiche misschien je geheugen een beetje opfrissen.Na het succes van onze vorige fuiven wilden we dit jaar eens iets speciaals creeŽn, daarom bouwden we in de vier hoeken van de tent een toog en beslisten we om de DJ in het midden te plaatsen. Er werd naar geen euro gekeken, we wilden in de eerste plaats dat iedereen uit zijn dak kon gaan, wat naar ons mening toch redelijk lukte. Onderstaande foto's zijn misschien niet enorm scherp maar ze geven toch een sfeerbeeld.

test