Make your own free website on Tripod.com
Weekend in Eksel

Van 9 tot 11 mei was het eindelijk nog eens zover, we zijn weer eens op weekend geweest. Met een beperkte maar enorm gemotiveerde groep vertrokken we met de "mongol-bus" en twee auto's naar Eksel in Limburg.
Op onze tussentijdse stopplaats: Constantinopel in Wijnegem hadden we dubbele pech. Het winkelcentrum is feestdagen gesloten zodat we niets van ons doel konden zien en anderzijds waren we tegen de bordure gereden met den bus!!! We konden onze techische vaardigheden direct testen.

Wout vijst het wiel aan de Mongol-bus
Nadat we daar de rode draad van ons weekend uitlegden nl. het alombekende Gotcha vertrokken we definitief richting Hechtel-Eksel. Met nen goeden bak frietjes van frituur 10-neke in den buik kwamen we daar kort na de middag toe. Een omgebouwde koeienstal stond op ons te wachten, maar al bij al viel het wel mee.

Kamphoeve DE WINNER

Kamphoeve DE WINNER
Na ons bedje te maken beleefden we ons eerste gastronomisch avontuur, groentjes kuisen voor de spaghetti. Om niet te lang bij het eten, waar iedereen tevreden over was, stil te staan geven we jullie nog een korte greep uit ons menu: pepersoep van de chef, kalkoenfilet met rijst en curry, worst appelmoes en patatjes, vanillepap op Wouters wijze en pepertomateroomsoep.

Algemeen schilwerk!!!

Om het werk eerlijk te verdelen werden groepjes aan de hand van spelletjes ingedeeld, de winnaar van dikke berta zat samen met de grote verliezer van moordenaarke, de tweede in dassenroof en de beste haan.
Het was de bedoeling dat zowel de jongens als de meisjes zelf een activiteit in elkaar staken, de meisjes kwamen in het subtropisch zwemparadijs van Center Parcs op het idee om een geslaagde avondactiviteit in elkaar te boksen. Ze hadden een wedstrijd georganiseerd. De bedoeling was dat alle jongens omgetoverd werden tot mega-sloezen, de make-up werd bovengehaald, rokjes en topjes kregen een nieuwe eigenaar en appels verdwenen uit de fruitmand. De eerste opdracht bestond uit een danswedstrijd Sjonny, Janine, en Josiane gaven zich 100%. Geen heup stond nog stil!!

Sjonny, Janine, en Josiane aan het werk

Ook de literaire kant van onze sloezen werd getest zo moesten ze een tekst met ontbrekende woorden aanvullen met volgend resultaat, de rode woordjes werden door de groep van Sjonny, Nickeline en Jeromina ingevuld en als beste bevonden:

Een tijdje geleden heeft mijn hond me voor het eerst afgelikt.
Het deed heel veel pijn zelfs al ging hij helemaal niet tot het uiterste.
Ik heb er nog steeds een beetje last van. Als ik een man wil gebruiken heb ik hetzelfde probleem. Ik krijg zweetvoeten en niet het gewenste gevoel en doet ook altijd veel pijn als ik het probeer.
Mijn dierenarts zei dat ik het zelfs eens met mijn ventje moest proberen. Zelfs dat gaat niet en doet veel pijn. Is dit wel gezond en wat moet ik eraan doen? Ik wil geen pijn meer hebben en ik wil eens mijn kat gebruiken!


Hieronder vind je een foto van de winnaressen.

Sjonny, Nickeline en Jeromina!!!

De volgende foto's geven een sfeerbeeld van het verdere verloop van de avond, deze werd afgerond met een geslaagd optreden van de eigenaar van de kampplaats Henri Bollen!!!!
Justine en Woutra


Janette


Kennetine


Josiane


Janine

Nog een geslaagde activiteit was het bezoek van Rob met zijn 12 werken, de werken bestonden uit individuele opdrachten voor elk kamplid zoals de mongolbus 5 meter verduwen binnen de minuut, een appel schillen met mes en vork, 2 blikjes bier leegdrinken in 1 minuut, een kaartenhuisje van 3 verdiepingen bouwen,... en de tegenprestaties waren piramide bouwen, eierdooier drinken, choco van de buik likken, schoenen op doen met de mond,enz. Ook deze activiteit werd in beeld gebracht:
Danone onze sponsor


Lekker droog!!


De kip en het ei


Lekken moe doen


Moet dat echt?


Harder, harder


Kom maar van de grond nick

Tenslotte geven we jullie nog enkele sfeerbeelden mee van de nevenactiviteiten. Iedereen die mee was willen we nog eens extra bedanken en verwachten we in juni aan de Zee voor ons overlevingsweekend.
Nie van zijn gewoonte


Lief he?


All together now!!


Gezellig moment in de keuken


Lui moment


Spijtig maar het moet


Goeie morgen morgen goeie dag blij dat ik jullie verwelkomen mag